reklam

28 Ocak 2016 Perşembe

FLORMAR FIRST IN LASH PRİMER MASCARA

 Yine bir ara girdi ve uzun zaman oldu yazmayalı. Ama öyle cici bir ürünle geliyorum ki herkes bu yazımı mutlaka okumalı :)

 Her bayanın önem verdiği şeylerden biride kirpiklerdir. Hepimiz uzun ve dolgun kirpiklerimiz olsun isteriz. Ama yoksa da pes etmez böyle görünmenin yollarını ararız. Maskara tabi ki de çok önemli ancak bazen sadece maskarada yeterli olmaz. Burada devreye maskara bazı/primer giriyor. 

 Sizlere tanıtacağım maskara bazı ise Flormar First in Lash Primer.



 Ürünün dışı gibi içi de beyaz. Kirpiklerinize maskaranızdan önce uyguluyorsunuz ve kirpikleriniz bembeyaz oluyor. Korkmayın :) 1 dakika kadar kurumaya bıraktıktan sonra maskaranızı kirpiklerinize uyguladığınızda o beyaz görüntüden eser kalmıyor. Ürün; içersinde bal mumu barındıyor ve kirpikleri besleyip güçlendirmeyi de vadediyor. Bunları gördüğümü söyleyemiyorum. Ancak kirpiklerimi sadece maskara uygulanmış halinden daha da hacimli ve uzun gösterdi.


 Fırçası ise tüm kirpiklerinizi kavrayabilecek yapıda. Ürünün açıldığı günden 6 aya kadar kullanımı var. Ve sizlerde bir maskara bazı arayışındaysanız bu ürüne mutlaka bir bakın derim. Üstelik indirim hala devam ediyorsa 10 tl ye satın alabilirsiniz. İndirimsiz fiyatı ise 20 tl.

Sevgiler <3



6 Ocak 2016 Çarşamba

KURU CİLTLER İÇİN FONDÖTEN ÖNERİLERİ

Herkese yeniden Merhaba :)

 Bu yazımda bir ürünü yorumlamak yerine, kuru ciltliler için cilt tiplerine uygun fondöten önerilerimden bahsetmek istedim.
 Mevsim geçişleri, soğuk havalar ısı ve nem değişiklikleri cildimizin kurumasına ve nemsiz kalmasına neden olur. Nemsizlikten yani susuzluktan dolayı cilt çabuk çatlayıp pul pul dökülür. Kuru cilde sahip olanların makyaja geçmeden önce ciltlerini cilt tiplerine uygun bir nemlendirici kremle nemlendirmeleri gerekir. Cildiniz yeterli nem seviyesine sahip değilse hangi fondöteni sürerseniz sürün yüzünüz bunu kusacak pul pul dökülmeler olacaktır. Güzelce nemlendirilmiş cildin gelelim makyajında kullanılması gereken fondötenine :)

1.Maybelline Affinitone Fondöten


İçeriğinde E vitamini bulunan, kapatıcılığı bb krem kadar az olan bir fondöten. Ürün oldukça akışkan ve ince bir yapıya sahip. Rahatsız edici bir kokusu yok. Kuru ciltler için aranan özelliği ise ıslak bitişli olması. Fiyatı ise 20 tl civarı.

2. L'oreal Lumi Magique Fondöten


SPF 18 içeren, akışkan, ince yapıya sahip olan bir fondöten. Kapatıcılığı orta derecede. Islak bitişli, kalıcılığı orta olan bir ürün. Fiyatı ise 35 tl civarı.

3. Rimmel Wake Me Up Fondöten


SPF 15 içeren, ışıltılı bir fondöten. Kapatıcılığı ortanın biraz altında. Kalıcılığı çok yüksek olmayan ancak uygun fiyatlı bir fondöten. Fiyatı 25 tl civarı.

4. Nars Sheer Glow Fondöten


Cilt tonunu eşitleyen, kapatıcılığı bulunan, kendiliğinden doğal ışıltılı bir fondöten. Ürün cildi nemlendirir ve daha parlak pürüzsüz olmasını sağlar. Dermatologlar tarafından test edilmiştir ve kokusuzdur. Kuru ve normal ciltler içindir. Fiyatı 125 tl.

5. MAC Face and Body Fondöten


Doğal örtücülük sağlayan kalıcı, su bazlı, suya dayanıklı, tüm yüz veya vücutta kullanabilinen bir fondötendir. Harmanlanması kolaydır. Doğal görünümlü bir örtücülük sağlar. Uzun süre kalıcılığa sahip formül içerir. Cildi nemlendirir, forma sokar. Kapatıcılığı azdır. Fiyatı 109 tl.

6. Make Up For Ever Ultra HD Fondöten



Make Up For Ever Ultra HD Fondöten, televizyon ve film sektörünün en son HD teknolojisine göre formüle edilmiştir. İncecik bir yapısı vardır. Hem günlük hayatta hem de özel gecelerde kullanmak için idealdir. Bu fondöten cildi ikinci bir ten gibi örter. Işık yayan formülü sayesinde oldukça natürel bir görünüm yaratırken, cildinizi kusursuz ve yumuşacık hissedersiniz. Cildinizdeki tüm kusurları fark edilmez bir doğallıkla mükemmel şekilde örter. Hafif ve akışkan bir yapısı vardır. Make Up For Ever Ultra HD'nin tam 40 tonu vardır. Sarı ve pembe benizliler için ayrı renkler düşünülmüştür. Fiyatı 122 tl.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur :)
Sevgiler <3