reklam

28 Ocak 2016 Perşembe

FLORMAR FIRST IN LASH PRİMER MASCARA

 Yine bir ara girdi ve uzun zaman oldu yazmayalı. Ama öyle cici bir ürünle geliyorum ki herkes bu yazımı mutlaka okumalı :)

 Her bayanın önem verdiği şeylerden biride kirpiklerdir. Hepimiz uzun ve dolgun kirpiklerimiz olsun isteriz. Ama yoksa da pes etmez böyle görünmenin yollarını ararız. Maskara tabi ki de çok önemli ancak bazen sadece maskarada yeterli olmaz. Burada devreye maskara bazı/primer giriyor. 

 Sizlere tanıtacağım maskara bazı ise Flormar First in Lash Primer.



 Ürünün dışı gibi içi de beyaz. Kirpiklerinize maskaranızdan önce uyguluyorsunuz ve kirpikleriniz bembeyaz oluyor. Korkmayın :) 1 dakika kadar kurumaya bıraktıktan sonra maskaranızı kirpiklerinize uyguladığınızda o beyaz görüntüden eser kalmıyor. Ürün; içersinde bal mumu barındıyor ve kirpikleri besleyip güçlendirmeyi de vadediyor. Bunları gördüğümü söyleyemiyorum. Ancak kirpiklerimi sadece maskara uygulanmış halinden daha da hacimli ve uzun gösterdi.


 Fırçası ise tüm kirpiklerinizi kavrayabilecek yapıda. Ürünün açıldığı günden 6 aya kadar kullanımı var. Ve sizlerde bir maskara bazı arayışındaysanız bu ürüne mutlaka bir bakın derim. Üstelik indirim hala devam ediyorsa 10 tl ye satın alabilirsiniz. İndirimsiz fiyatı ise 20 tl.

Sevgiler <3



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder