reklam

27 Ekim 2015 Salı

L'OREAL LUMİ MAGİQUE PURE LİGHT PRİMER / BAZ


 Herkese Merhaba! Bugün sizlere L'oreal Lumi Magique Pure Light Primer'ı tanıtacağım. Bilmeyenler için hemen açıklayayım Primer ''baz'' demektir. Bugün tanıtacağım ürün ise ister makyajdan önce tüm cildinize, ister makyajınızı tamamladıktan sonra aydınlatıcı amaçlı kullanabileceğiniz bir bazdır. 


 Bazın renginin çok keskin bir beyaz olarak durduğuna bakmayın yayıldığı zaman kesinlikle beyaz durmuyor, yüzünüzün rengini alıyor. İçerisinde sim bulundurmadan ışıltı veren bir baz. İncecik bir yapıya sahip. Makyajdan önce tüm yüzünüze sürdüğünüz zaman yüzünüzün daha sağlıklı ve ışıltılı durmasını sağlıyor. Özellikle de kuru ciltlilerin çok seveceği bir ürün olacaktır. Yağlı ciltlilerin tüm yüzlerine sürerek uygulamayı tercih edecekleri bir ürün olacağını pek sanmıyorum. Ürün içerisinde ışıltı barındırdığı için yağlı ciltlilerde olduğundan daha fazla parlama yapıyor. Yağlı ciltlerin makyajlarını tamamladıktan sonra aydınlatmak istedikleri bölgelere bazı uygulamaları daha güzel bir görünüm sağlıyor. Şahsen ben genelde bu yöntemle kullanmayı tercih ediyorum.


 Cilde kattığı ışıltıda bu şekildedir. Ürün; pompalı, plastik, ince uzun bir ambalaja sahip. Pompalı ve cam olmayışı kullanımı ve taşımayı oldukça kolaylaştırıyor. Ürünün kendine has bir kokusu var ama rahatsızlık veren bir koku değil. Ürünün fiyat aralığı ise 30-40 tl arası. Sizlerde Gratis ve Watsons'lardan indirimleri takip edip ürünü deneyimleme fırsatı yakalayabilirsiniz :)



17 Ekim 2015 Cumartesi

M.A.C TWİG RUJ


 Herkese Günaydın! Sizler bu yazıyı okuduğunuzda ben muhtemelen yeni işimde ilk günümü geçiriyor olacağım. Yazıyı okuyan herkesten güzel dileklerini bekliyorum :) Gelelim uzun bir aradan sonra yazılacak olan blog yazısına. Bugün sizlere Mac Twig ruju tanıtacağım. Twig Mac'in ''Satin'' yapılı rujlarından. Kylie Jenner'in ünlendirdiği bir ruj. Benim tabi ki de Kylie Jenner gibi dudaklarım olmadığı için:) bir dudak kalemiyle dudağımı çerçeveleyip ardından bu ruju sürüyorum.


 Rengi ise dudak renginden koyu gülkurusu bir renk. Biraz kahvelik içeren bir pembemsiliği var. Benim çok çok severek kullandıklarım arasında. Kalıcılığı satin bir yapıya göre oldukça fazla, mac ruj farkı bu olsa gerek. Sürdükten 3 4 saat sonra bile dudağınızda yapısı bozulmadan kalabiliyor. Mat bir yapısı olmadığından dudaklarda çizgilere dolma yapmıyor ve dudağı kurutmuyor.


 Ben bu rujla beraber dudak kalemi olarak ise Emily 204 no lu dudak kalemini kullanıyorum. Yukarıda üstte Emily 204 no lu kalemin rengi, altta ise Twig rujun rengi mevcut.


 İkisinin dudağımda ki duruşu ise bu şekildedir. Gülkurusu rengini sevenler bu ruju denemeli hem kalıcılığı hem rengi itibariyle benden tam not aldı. Satın alamk isterseniz m.a.c mağazalarından ya da http://www.maccosmetics.com.tr/ adresinden 58 tl ye satın alabilirsiniz.
  Siz hangi m.a.c rujlarını kullanıyorsunuz? M.a.c 'den favori rujları olanlar benimle paylaşabilir mi ?



8 Ekim 2015 Perşembe

THE BALM PUT A LİT ON İT / FAR BAZI


 Herkese Günaydın! Bugün sizlere The Balm Put A Lid On İt'i tanıtacağım. Göz bazı denilince akla ilk gelenlerden. Bende namını duyup, yaklaşık 6 ay önce satın almıştım. The Balm her zaman ki gibi eğlenceli paketleri ve yazılarıyla ilgi çekiciliğini bu üründe de göstermiş.


 Ürün kremsi bir yapıya sahip. İlk sürüldüğünde oldukça ıslak ve kaygan bir his bırakıyor. Ancak 1 dakika içersinde sabitleniyor, kuruyor. Üzerine sürdüğünüz farın rengini ise daha canlı ve kalıcı yapıyor. Ürünün ambalajı ise en sevdiğim amlaj türünden. Sıkmalı. Ürünü istediğiniz miktarda alıp kullanabiliyorsunuz. İsrafa yol açmıyor. Zaten mercimek tanesi kadar alıp iki göz kapağınıza yedirmeniz yeterli oluyor.


 Sol tarafta farın normal duruşu, sağ tarafta ise farın baz üzerine sürülmüş duruşu var. Gördüğünüz gibi far bazsız sürülmüş halinden daha canlı ve renkli. Farın rengini değiştirdiği gibi bir o kadar da kalıcılığını arttırıyor. Alan herkesin memnun kalacağı bir ürün. The Balm'ın ürünlerini gratislerde bulabilirsiniz. Ürünün satış fiyatı ise 30-35 tl arasında. The Balm'ın indirim günlerinde bu ürüne bir fırsat verin derim :)




5 Ekim 2015 Pazartesi

M.A.C PRO LONGWEAR CONCEALER



 Herkese Merhaba!Bugün sizlere satın alırken,kullanırken ve şimdi sizlere yazıyorken beni heyecanlandıran bir kapatıcıyı tanıtacağım. M.A.C Pro Longwear Concealer. Bendeki rengi NC20. Bu renk bana biraz açık gelse de hayatımın kapatıcısı diyebilirim. Yağlı göz çevresine sahip olanların çok seveceği, kuru göz çevresine sahip olanların ise pek sevmeyeceği bir kapatıcı.


 Ürün ismi gibi oldukça kalıcı, sürdüğümde ben silene kadar yerli yerinde duruyor. Yoğun bir kapatıcı. Kalın ve göz çevresini kurutan bir yapıya sahip.Yağsız bir ürün bu yüzden sürümü de diğer kapatıcılar kadar kolay değil. Kremsi bir yapısı yok. Fırçayla uyguladığımda çizgi çizgi bir görünüm bırakıyor. Bu yüzdende beauty blender ya da parmaklarım yardımıyla uygulamayı tercih ediyorum. Üzerinide Make For Ever HD Pudra ile sabitleyince kalıcılığı daha da artıyor. Çizgilere dolma yapmayan bir kapatıcının dünyada var olduğunu düşünmüyorum. Ya da benim göz altı yapımdan dolayı her kapatıcı çizgilerime doluyor :) (yaşlanmanın belirtileri de olabilir bu çizgiler)  Çizgilere dolma yapsa da gün içerisinde yine pudrayla üzerinden geçerek ya da parmak uçlarım yardımıyla bu dolmayı düzeltebiliyorum. Ürünün sevmediğim yanı, ambalajı. Cam şişeye sahip. Ve kesinlikle çantaya at çık ürünü değil. Çantamda kırılmasından oldukça korkuyorum. Bir diğer kötü yanı ise pompası. Çok sert bir pompaya sahip. Her sıktığımda bir pompa geliyor ve bu da ürünün ziyan olmasına neden oluyor. Yarım pompa sıkmak çok zor. Henüz gerçekleştirmesemde yakında bu ürünü küçük akrilik bir şişeye boşaltıp kendi parmağım yardımıyla ürünü kullanmayı düşünüyorum. İsrafın da önüne geçmiş olurum. Tüm bu ambalaj olumsuzluklarına rağmen denenmesi gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ürünü www.maccosmetics.com.tr 'den ve M.A.C mağazalarından 72 tl ye satın alabilirsiniz.