reklam

30 Aralık 2015 Çarşamba

MAC STUDİO FİX FLUİD FONDÖTEN


 En bir sevdiğimle karşınızdayım :)
Kim ne derse desin bizim ülkemizde bir Mac çılgınlığı var. Bende bu çılgınlığa kapılanlardanım. Mac markasının allıkları ayrı bir güzel, kapatıcıları ayrı bir güzel, rujları ve farları apayrı bir güzel :) Fondötenlerindense şimdiye kadar sadece Studio Fix Fondöteni kullandığım için tüm fondötenleri için bir genelleme yapamayacağım. Ancak Studio Fix için konuşabilirim. Ve başlıyorum...

 Mezuniyetimde kıyafetim, saçım özeldi ve makyajımın da o geceye özel olmasını istedim. Mezuniyet makyajımı Mac mağazasında profesyonel olarak yaptırmaya karar verdim. Ataköy Plus'da ki Mac mağazasından önceden randevumu alarak  makyajımı yaptırdım. Mac mağazalarında profesyonel gece makyajı 160 tl. Karşılığında 160 tl lik ürün satın alıyorsunuz. Aldığım ürünler arasında Studio Fix'de vardı. Gelelim marifetlerine :)


Doğal mat bir bitiş sağlar. SPF 15 içeriyor. Orta kapatıcı diye geçse de bence mükemmel bir kapatıcılığı var. Bu nedenle çok az bir miktarı tüm yüze kolayca yayabiliyorsunuz. Bu da ürünün çabuk bitmesini geciktiriyor. İçerisinde pudra var, bu sayede yağlı ciltlerde yağın fazlasını emerek parlamayı engelliyor. Ancak bence çok çok kuru olmayan tüm ciltlere uygun. Yüze de ağırlık yapmıyor.


Pompasız olarak satılıyor. Elinize dökerek kullanabilirsiniz ya da pompasını bir kez satın alır her seferinde aynı pompayı kullanırsınız.  


Mac' de kendinize uygun rengi bulmak geniş renk seçenekleriyle oldukça kolay. Bende ki rengi NC35. NC sarı alt tonlu renkleri NW ise pembe alt tonlu renkleri içeriyor. 


 NC35 rengi benim cildimle çok örtüştü. Ürün 30 ml. Fiyatı: 90 TL. Ürünü mac mağazalarında ya maccosmetics online sitesinde bulabilirsiniz. 

Sevgiler<3






23 Aralık 2015 Çarşamba

RİMMEL LONDON MAGNIF'EYES 006 BRONZE FAR


 Herkese Merhaba :)
Rimmel London Watsons'ın bizlere kattığı en iyi markalardan biri.Gerek kalitesiyle olsun gerek uygun fiyatlarıyla olsun. Kısa sürede bir çok bayanın favori markası olduğu bir gerçek.


 Konuğumuz Rimmel London'nın Magnifeyes 006 Bronze farı. Bu serinin toplamda 6 farklı rengi mevcut. Ben içlerinden en beğendiğim rengi alıp, kullanıp ona göre deneyimlemek istedim. Renk çok sıcak bir bronze. İçinde yoğun ışıltılar barındırıyor. İçerisinde kızıllık olan bir renk.



 Ürün 8 saate kadar kalıcılık vadediyor. Bu konuda vadettiğini gerçekleştiriyor. Bazsız da yoğun pigmentastona sahip. Ancak çok fazla tozutma yapan ve dağılan bir far. Sürülürken göz çevresine dökülme yapıyor. Bu yüzden sizlere tavsiyem, göz makyajınızı ten makyajınızdan önce yapmanız. Tozutma ve dökülme dışında olumsuz bir özelliği yok. 

 Rimmel London ürünlerini Watsonslarda bulabilirsiniz. Ürünün fiyatı yaklaşık 13 tl. İndirim günlerini takip edip ürüne sahip olabilirsiniz.
 Sevgiler <3







4 Aralık 2015 Cuma

TONİ&GUY DENİZ TUZU SPREYİ


                                                                                       Herkese Merhaba!
 Malum geçtiğimiz cuma BlackFriday günüydü. Kozmela.com da da bir günlük bazı markalarda yüzde elli indirim oldu. Aldıklarımı snapchat ve instagram üzerinden paylaşmıştım. Toni and Guy markasıda indirime giren markalar arasındaydı. Bende bu markanın deniz tuzu spreyini çok merak ediyordum. Ve satın aldım. Cuma günü sipariş verdiğim ürün pazartesi elime ulaştı. Bu da ayrı bir memnun kaldığım taraf oldu. Buradan kozmela.com ' a da teşekkür ederim :)


 5 gündür üst üste hiç bir işlem görmemiş kuru saçıma bu deniz tuzu spreyini sıkıp ellerimle şekillendiriyorum. Saçınıza uğraşılmamış doğal bir kıvrım katıyor. Ben bloglarda olumsuz olarak saçı sertleştirdiğini okudum. Bence bu sertlik rahatsızlık verecek kadar yoğun bir sertlik değil. Ürünün harika bir kokusu var. Saçıma uyguladıktan sonra sprey elimde bir yapışkanlık hissi de bırakmadı. Ben şimdiye kadar kuru saça uygulayarak kullandım. En kısa zamanda nemli saça uygulayarak da kullanmayı deneyeceğim.


 Bu sıralar saçımı düzleştirmeye, maşa yapmaya ara verdim. Ve bu ürün benim kurtarıcı ürünüm oldu. Hem vakitten kazanıyorum. Hem de saçlarıma ısı uygulamadan doğal kıvrımlar elde ediyorum.


Yukarıda ki fotoğrafta saçımın sol tarafı hiç bir işlem görmemiş kendi doğal saçım. Sağ tarafı ise Toni and Guy'ın deniz tuzu spreyinin saçıma uygulanmış hali.

 Ürünün seyahat boyu da mevcut. Bende ki boyu 200 ml. Fiyatı ise 30-35 tl arası. Sizler de Toni and Guy ürünlerini kozmela.com dan, gratis ve watsons mağazalarından satın alabilirsiniz. Toni and Guy markasının diğer ürünlerini de deneyimleyip yorumlarımı sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.

Sevgiler <3




2 Aralık 2015 Çarşamba

THE BALM MARY LOU MANİZER

 Herkese Merhaba !
 Aslında yazım hazırdı, sabah uyandım bilgisayarımı açtım, yazıyı son kez gözden geçirdim, yayınlayacaktım ki yanlışlıkla sildim. Koyuldum tekrar yazmaya umarım keyifle okuyacağınız bir yazı olur...



 Bugün sizlere tanıtacağım ürün The Balm Mary Lou Manizer. Bu ürünle geçen sene gratis indiriminde tanıştım. Seveni çok olan benimde çok merak ettiğim bir üründü. Bende dayanamayıp bir şans vermek istedim. İyi ki de vermişim. Gelecek gratis indiriminde de yedeklemeyi düşünüyorum.


 Benim bir aydınlatıcıdan beklentim, ıslak görünümlü, doğal ışıltılı, disko topuna döndürmeyen, gün boyu kalıcı ürünlerden ibarettir. Aydınlatıcıları yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz yerlere uygularsınız. Örneğin; elmacık kemiğinin üst kısımları, burun ucu, kaş altı, dudak üstü ve göz pınarları. Aydınlatıcıların doğru yere doğru miktarda uygulanması çok önemlidir. Zira yanlış uygulandığında bizi bir palyaçoya dönüştürebilir. Aydınlatıcılar nerelere uygulanmaz? Mesela alnınızda bir sivilce var onun üzerine aydınlatıcı uygulandığında aydınlatıcının içindeki ışıltılar veya simler sivilcenizin daha da ön plana çıkmasına, parlamasına yol açacaktır. Aydınlatıcı göze batmasını istemediğiniz noktalara kesinlikle uygulanmaz.


 Biraz da ürünün kendi yapısından bahsetmek gerekirse; başka aydınlatıcım olmadığından bir karşılaştırma yapamıyorum. Ancak yapısı yumuşacık. Sürümü, dağılımı çok kolay. En önemlisi kutusunda çok sarı alt tonlu ve çiğ bir görünüme sahip olsa da dağıldığında kesinlikle bu görünümden eser kalmıyor.


Ürün 8.5 g bir nevi evladiyelik. Fiyatını tam hatırlamasam da 50-60 tl arasıydı. Gratisin %50 indirimli günlerinde daha da uygun fiyata satın alabilirsiniz.