reklam

19 Kasım 2015 Perşembe

PASTEL NUDE FAR PALETİ

 Uuuuuzun bir aradan sonra Herkese Merhaba :) Bazı özel nedenlerden dolayı yazı yazmayı çok ihmal ettim. Artık bu arayı kapatıp haftada iki kez blogda yazı yazmayı planlıyorum. Umarım her şey planladığım gibi gider ve bu söylediğimi gerçekleştirebilirim.

 Minik bir açıklamadan sonra gelelim haftalar sonra yazısını yazacağım ürüne. 
Pahalı far paletlerini bir köşeye attıran,  hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de güzel renklere sahip bir palet var elimde. 


Pastel Nude Eye Shadow


 8 renkten oluşan ve iş gören bir palet. Renkler sıcak tonlarda ve toprak tonları. Gündüz makyajınızda da gece makyajınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz renklere sahip. 


 Üstteki 4 renk mat yapıya sahip. Alttaki 4 renk ise ışıltılı yapıya sahip. Palette 1 adette iki uçlu fırça mevcut. Kapağındaki geniş ayna ve fırça yardımıyla farları uygulamanız daha da kolaylaşıyor. Farların yapısına kalıcılığına gelince. Farlar ince yapıdalar. Pigmentasyonları çok yoğun değil ancak fiyatına göre başarılı. Kalıcılığı ise en sevdiğim yanı oldu. bir far bazının üzerine uygulandığında pahalı markalı farlarla aynı derecede bir kalıcılığa sahip.  Renklerin tendeki duruşu ise su şekilde :)


Pastel Nude Eye Shadow paletini Watsons'dan indirimle 25 tl ye satın almıştım. Sizlerde Gratis ve Watsons indirimlerini takip edip bu güzel ve uygun fiyatlı palete sahip olabilirsiniz :)