reklam

31 Ağustos 2015 Pazartesi

M.A.C ve Gratis alışverişim


Merhaba! M.A.C ve Gratisten alışveriş yaptım. Ürünlerin detaylı görselleri ve fiyatları için bu yazıyı okumaya devam edebilirsiniz :)




M.A.C - Power Blush - Format Rengi - Allık - Satış Fiyatı:73 TL.


M.A.C - Pro Longwear Concealer - NC20 Rengi - Kapatıcı - Satış Fiyatı:72 TL.


M.A.C - Pro Longwear Paint Pot - Painterly Rengi - Uzun Süre Kalıcı Far/Baz - Satış Fiyatı: 69 TL.


Gratis - Palmolive Bady Butter - Vanilya Aşkı - Duş Jeli - Satış Fiyatı: 3.95 TL. (İndirimli Ürün)
Gratis - Nivea Karoten Özlü Güneş Sütü - 6 Faktör Koruma - Satış Fiyatı: 12.90 TL.
Gratis - Rexona Cotton - Uzun Süre Kalıcı Deodorant - Pudralı - Satış Fiyatı: 6.90 TL.


NOT!!
Bu ürünleri yeni satın aldığımdan dolayı yorum yapamıyorum, bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Takipte kalın :))





30 Ağustos 2015 Pazar

Clinique Anti-Blemish Fondöten

Merhaba,

  İlk yazımı yazmış bulunmaktayım. Tabi ki de heyecanlıyım. Umarım tüm paylaştıklarım, yazdıklarım sizleri de eğlendirir ve hep beraber fikir alışverişi yaparız. Bugün sizlere 2 yıl boyunca kullandığım Clinique Anti-Blemish Fondötenden bahsedeceğim. 


Bu fondöten karma, karmadan yağlıya dönük ve yağlı cilt tipleri içindir.Yağsız bir fondöten bu yüzdende sivilceli ya da sivilceye meyilli ciltler için üretilmiştir. İçinde bulunan medikal formdaki ürünler sayesinde var olan sivilceleri yatıştırıyor ve neredeyse hiç sivilcenizin çıkmamasını sağlıyor. Mat bitişli bir yapıya sahip. Cilde sürüldüğü anda hızla yayılması sağlanılmalı, içeriğinde yağ bulunmadığından hemen sabitleşebiliyor. Çok fazla sıvı olmayan bir yapıya sahip. Bu özelliği de onun cilt kusurlarını orta derecede kapatmasını sağlıyor. İsteğe bağlı olarak 2 kat sürülebilir ancak bunu cildin sağlığı için pek doğru bulmuyorum. Bu fondöteni kullandığım zaman pudrayla sabitleme ihtiyacı duymuyorum. Pudrasız da sekiz saat yüzümde sabit kalabiliyor. 


  Bendeki rengi 03 Fresh Neutral. Ben bu fondöteni cildime, real techniques'in buffing fırçasıyla uyguluyorum. Mat fondötenleri her zaman sevmişimdir. İkinci ürünüm de bitmek üzere bir üçüncüsü neden alınmasın :)
                                                                                                                                  
Elimde ve yüzümde uygulanışının fotoğrafları